Tuesday 27 September 2016

And then there were some wine...

Ompelinpahan muuten Ranksan reissuamme varten vielä toisenkin mekon samalla kaavalla:


Kaava: Suuri Käsityö 5-6/2015
Kangas: PaaPiin Salmiakki, värissä minttu

Kankaan hamstrasin itselleni jo Lapsimessuilla keväällä, mutta se sai monen muun kankaan tavoin odottaa muutama kuukausi kaapissa ennen kuin iskin sen kimppuun. Kaava ja pituus ovat tosiaankin samat kuin tässä mekossa. Ainoa ero on mintunvihreät isot taskut. Ja onpa muuten kätevät! Niihin saa survottua vaikka mitä! Ihanaa!



Bordeauxissa oleillessamme kävimme toietenkin myös tutustumassa paikallisiin viinitarhoihin ja St. Emilionin kylään. Opimme paljon uutta viineistä ja niiden valmistuksesta. Vinkkinä voisin kertoa, että kannattaa kaupassa katsoa viinipullojen etikettiä. Jos siinä on kuvattu Chateauxin, eli viinitilan päärakennus, on se luultavasti sen tilan niin kutsutta "ykkösviiniä".





Ensi kerralla sitten taas lankajuttuja luvassa! :)

I made another dress for our trip to Bordeaux using the same pattern as for this one. The fabric is called Salmiakki by PaaPii. The only difference to the first dress is those wonderful, big pockets. They are just so convenient! Love them! This time I posted some photos from the wineries we visited and the town of St. Emilion.

No comments:

Post a Comment