Wednesday, 5 February 2014

Black winter warmth

Oh my, the time just keeps on flying by! And it feels like I'm getting nothing done.

But here's a cowl I finished already before Christmas. It was another testknit for Nadja, just like the Rock Rose Cardigan last summer. Pattern: Cloud Nine Loop 
Yarn: Sofil Carina
Needles: 4 mm

The pattern is really beautiful. Warm and airy and soft. And it was easy to follow too, so if you want a quick and easy project, here's one for you! This one ended up as a Christmas present for my mom, but I might just make another one for my self someday.

My biggest problem was really to get this photographed. I mean... Winter = dark, black yarn = even darker!! But I hope you'll still be able to figure out what it really looks like.Last but not least, a behind-the-scenes-photograph. And yes, apparently I forgot to comb my hair that day... Nice of the photographer not to say anything... :)


3 comments:

 1. Den har nog varit i flitig användning, varm och skön!

  ReplyDelete
 2. kiva tuubi:-)
  eipä haittaa et hiukset on pörröllään, ja meillä ainakaan ei "valokuvaaja" edes huomaa tollasta. Tai sitä jos joku neule nyt sattuu olemaan huonosti päällä. tai jos kuvattavan neuleen keskellä on joku hevosen kokoinen pölyrämmälä tms... kun tollaset ei haittaa lainkaan ni ei se huomaa... (toisaalta ihanaa ettei aina tarvi olla tiptop! kipeenäkin kuulemma näyttää hyvältä ni mitä sitä muuta vois halutakaan)

  ReplyDelete
 3. Ma: Trevligt att höra :) Bra garn du nångång köpt!

  A-L: Ihan totta puhut! Eihän toiselle voi suuttua jos ei vaan näe asioita samalla tavalla kuin itse. Ja kun muuten on niin ihana ja kiltti ja aina "uhrautuu" valokuvaamaan :)

  ReplyDelete