Thursday, 29 October 2015

Blogitapaaminen Lankamaailma Nordiassa

For international readers, please scroll down

Sain kutsun Lankamaailma Nordian järjestämään blogitapaamiseen, joka järjestettiin eilen illalla Oulunkylässä. Tämä oli minun ensimmäinen blogitapaaminen ja hauskaa oli! Olipa mukavaa tavata muita bloggaajia ja tutustua moniin uusiin blogeihin.

Olen käynyt Lankamaailmassa useamman kerran, mutta heti kun astuin tällä kertaa ovesta sisään, huomasin muutoksen. Langat olivat löytäneet uuden järjestyksen sateenkaaren värien mukaisesti. Toki eri kuidut ja lankalaadut ovat edelleenkin omissa ryhmissään, mutta ryhmän keskeinen järjestys perustuu väreihin.Syy tälle mullistukselle selvisi kun kehityspäälikkö ja väriterapeutti Merja Lieppinen piti meille lyhyen luennon värien merkityksistä. Tiesitkö sinä, että sininen väri rauhoittaa ja on hyvä väri esimerkiksi makuuhuoneeseen? Tai jos kaipaat piristystä päivään, kannattaa pukeutua keltaiseen tai oranssiin?Lankamaailman runsaus ja värien kaunis järjestys antoi kyllä todellisen piristysruiskeen tähän syksyyn. Olipa ihanaa vain istua siellä neuloen, nauttien värien paljoudesta ja hypistellen ihania, pehmeitä lankoja. Siinä samalla unohtui pieni nuhanenäkin!

Markkinointipäälikkö Elina Urmas esitteli meille lisäksi syksyn uutuuslankoja, joista itseäni ehkä eniten kiehtoi villa-nokkos sekoitelanka. Ihanan pehmeä mutta samalla kestävän tuntuinen. Myös merinovilla-puuvillasekoite vaikutti lupaavalta.

Ja voi sitä onnea, kun saimme kaikki myös omat lahjakassimme, joiden uumenista löytyi vaikka mitä! Muun muassa niitä himoitsemiani uutuuslankoja, ja sattumalta vielä ihan minun väreissäni! Ja tarttuihan sieltä kaupasta myös muutakin mukaan, vaikkei ehkä lankavaraston takia olisi pitänyt...Iso kiitos vielä Lankamaailmalle tämän tapahtuman järjestämisestä! Kevällä nähdään! :)


Last night I was invited to a meeting for bloggers at the yarnshop Lankamaailma Nordia. The shop itself is just so beautiful with all it's yarns - all arranged according to those beautiful colours! This kind of colour-therapy was just what I needed! And it was so nice to meet fellow bloggers, too!

We listened to a short lecture about the inpact of colours in our lives and in our knitting, and then some of the newcomer yarns of this autumn were introduced to us. Last but definately not least we also got a wonderful giftbag containing yarn, needles etc.! Thank you Lankamaailma for this wonderful opportunity!

4 comments:

 1. Oli kiva tavata :) Ihanasti olet saanut värit mukaan näihin kuviin :)

  ReplyDelete
 2. Tämä oli oikein onnistunut ilta, toivotaan että päästään keväälläkin. Kiva oli tavata uusia ihmisiä, saada blogeille kasvot ja löytää uusia upeita blogeja.
  Hauska on myös lukea erilaisia kirjoituksia samasta tilaisuudesta. Sullakin on hyvin ohjelma ja puhujat kirjattu ja langat yms. Mulla jäi kirjoitus vähän puolitiehen.

  ReplyDelete
 3. Kiitos! Oli mukava tavata teidät kaikki! Toivotaan tosiaankin että keväällä nähdään uudestaan!

  ReplyDelete