Tuesday, 12 April 2016

Funky clothes for a little boy

Kummipoikani täytti muutama viikko sitten 2 vuotta ja päätin ommella hänelle syntymäpäivälahjaksi pari uutta vaatekappaletta. Hänen äitinsä oli kovasti kehunut hupparimekkoni ja sielulintumekkoni kankaita, joten mikäs sen parempaa kuin tuhota ylimääräiset kangaspalat tähän projektiin!Kaavat ovat Suuri Käsityölehdestä 5-6/2015 koossa 104 cm. Housujen takakappale on selvästi suurempi kuin etukappale, mikä antaa niille hauskan, pyöreän muodon. Myös iso kengurutasku edessä tekee niistä veikeät. Onneksi hoksasin leikata taskun osan niin, että sain sen keskelle kokonaisen pallokuvion.


Sininen kangas on Verson Puodin Yhdessä-joustocollegea ja okranvärinen lintukangas on Ikasyristä tilaamaani Soulbird-trikoota. Varsinkin Soulbird on kerrassaan ihanan pehmeän ja laadukkaan tuntuista.

Toivottavasti nämä ilahduttavat pikkupoikaa vielä pitkään!


These clothes were made for a 2-year-old boy as a birthday present. Both patterns are from the magazine Suuri Käsityö 5-6/2015, size 104 cm. I really think they turned out nice! The trousers has a funky kangaroo pocket in the front and a nice round shape thanks to the slightly bigger back part in the pattern. Both fabrics are leftovers from two of my own dresses: the hooded dress, fabric from Verson Puoti, and the Souldbird-dress, fabric from Ikasyr. Hope the little boy won't grow up too fast, otherwise these will be too small all too soon :)

No comments:

Post a Comment