Wednesday, 6 April 2016

Kevättapaaminen Lankamaailmassa

Eilen sain taas kunnian osallistua Lankamaailman järjestämään blogitapaamiseen Oulunkylän myymälässä. Ilta alkoi ihanasti lasillisella kuohuvaa ja pikkupurtavalla, mikä oli erittäin tervetullutta pitkän työpäivän jälkeen. 
Edellisellä kerralla saimma kuulla värien vaikutuksesta, tällä kertaa aiheena oli muodot. Opin muun muassa sen, että pyöreä muoto on täynnä sisäistä voimaa, ja vaikuttaa tämän takia mieleen piristävästi, aktivoiden ja energiaa tuoden. Sen sijaan neliöt sopivat tilanteisiin jossa pitää rauhoittua ja toimia järjestelmällisesti. Nyt kun katselen omaa kotiani huomaan sen koostuvan molempien muotojen sekamelskasta, mutta esineet jotka miellyttävät eniten ovat kyllä pyöreitä. Ehkä ne tosiaankin auttavat jaksamaan arjen keskellä.Tämän jälkeen Elina Urmas esitteli meille taas kevään uutuuslankoja. Ihanaa luksusta Schoppelin merinosilkin muodossa on tulossa myymälään, ja kyseisen langan lappunen puhui kyllä täyttä asiaa.


Myös Hjertegarnin puuvilla-pellava lanka oli ihanan tuntuinen. Siitä voisi neuloa vaikkapa kevyen neuletakin lempeisiin kesäiltoihin.
Suureksi ilokseni löysin kyseistä kesälankaa myös ihansta lahjakassista, jonka saimme tapahtumasta mukaamme. Cotton-Linen langan lisäksi kassista löytyi myös pari kerää puuvillalankaa, uutta Stretch sukkalankaa, puikkoja sekä bambulankaa ihanissa väreissä. Pääsen siis toisin sanoen virkkaamaan lisää tiskirättejä varastoon!
Kiitos Lankamaailmalle kivasta illasta!
Käykää myös kurkkaamssa muiden bloggaajien kirjoituksia!

Ntprtt (Instagramissa)


p.s. ME made löytyy nyt myös Instagramista nimimerkillä memade_malin. Tervetuloa seuraamaan!

6 comments:

 1. Oli kiva tavata taas :) Hienosti on kerät siisteissä riveissä tuolla pöydillä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuin myös! :) Ja pitnee vielä palata noiden lankarivien äärelle...

   Delete
 2. Hej ! Ja det var en trevlig bloggträff! Du var duktig som klarade dej utan att köpa garn... Blev lite nyfiken var du jobbar... Min email är sannesblogg@hotmail.com. Jag tror vi är lite på samma område.
  Kram
  Sanne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Har nog lite börjat ångra mitt beslut att inte köpa mer garn... ;) Skickade e-post åt dig!

   Delete
 3. Replies
  1. Kuin myös! Ehkä näemme vielä joskus uudestaan! :)

   Delete