Friday, 26 August 2016

Puikkomaisterin Lapaskirja


Puolitoista viikkoa sitten sain kunnian osallistua Puikkomaisterin uuden kirjan julkistamistilaisuuteen. Kaikki osallistujat saivat käteensä upouuden Lapaskirjan. Viime viikonloppuna ehdin jo hieman kirjaa selata, mutta kirjoitanpas siitä muutaman sanan vielä tänne.Tapahtuma pidettiin ravintolalaivalla Nikolai II, jossa sähkökatkoksesta huolimatta (tai sen ansiosta) saimme nauttia ihanista pikkupurtavista. Ja ai että lasi kuohuvaakin maistui hyvälle pitkän työpäivän jälkeen! :)


Puikkomaisteri Tiina kertoi hieman lapaskirjan synnystä, tulevista kirjaprojekteistaan sekä nyt syksyllä pidettävistä neulebaareista. Itse olen menossa kahden viikon kuluttua Veera Välimäen tähdittämään iltaan.

Lapaskirja tuo ihanaa väriterapiaa pimenevään syksyyn. Lähes jokainen malli pursuaa eri värejä, mutta toki niitä yksivärisiäkin vaihtoehtoja löytyy. Ja nimestään huolimatta ei Lapaskirjassa ole ainoastaan lapasia - päinvastoin. Sieltä löytyy myös monia sormikkaita ja kämmekkäitä. Eli toisin sanoen käsineitä moneen makuun. Itse pidin myös siitä, että mallit on toteutettu myös monia eri tekniikoita hyödyntäen aina perinteisestä kirjoneuleesta briossiin ja palmikoihin.Kunhan alkusyksyn työkiireet hellittävät voisinkin laittaa ensimmäiset lapaset puikoille! Omat suosikkini ovat Allison ja Sini. Mutta kummastakohan aloittaisin?

No comments:

Post a Comment