Thursday 15 September 2016

Maijat Bordeauxissa

Olen minä viime aikoina ommellutkin. Varsinkin kesäloman alussa.



Malli: Suuri Käsityö 5-6/2015, maksimekko lyhennetty polvipituiseksi
Kangas: Verson Puodin Paratiisi-Maija värissä sitruuna
Tarvikkeet: saumurilla ja ompelukoneen kaksoisneulalla



Kuvat on otettu Bordeauxissa, jossa vietimme 10 päivää heinäkuun alussa. Suurin syy lähteä reisuun oli jalkapallon EM-kisat, mutta näimme toki paljon muutakin. Bordeauxin kaupunki on pieni ja suloinen. Hyvin ranskalainen mutta myös hyvin turistiystävällinen. Kaupungin kuvatuin paikka on varmasti Place de la Bourse, jonka edessä on vedestä koostuva peili, johon rakennukset heijastuvat. Todella upea paikka pimeällä!



Kävimme myös Arcachonin mahtavilla hiekkadyynellä, Dune de Pilat. Kuvat eivät koskaan yllä samalle tasoille kuin aito kokemus, mutta kyseessä oli siis 150 m korkea ja 3 km pitkä hiekkadyyni, jonka toisella puolella oli meri ja toisella puolella mäntymetsä. Huikea paikka!



Ja olihan se myös ensimmäinen reissumme kesäkuisen kihlautumisemme jälkeen... <3


Yes, I've also been sewing. Especially during my summer holidays. The pattern for this dress in from Suuri Käsityö 5-6/2015, but I've made it a bit shorter. The fabric is from lovely Verson Puoti and is called Paratiisi-Maija. All of the pictures were taken in Bordeaux, where we spent 10 days in July. A really nice and beautiful city! We also visted the Dune of Pilat in Arcachon. If you haven't been there yet, you definately should! It's really a breathtaking place! ...And yes, we got engaged in june! <3

4 comments:

  1. Paljon onnea kihlaparille. (: Ihanan näköinen mekko ja kauniita reissukuvia. Upea kyllä tuo heijastus tuosta vedestä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Mekko on kyllä ollut paljon käytössä :) Ja reissukuvia katsellessa tekisi mieli lähteä uudestaan reissuun!

      Delete
  2. Grattis!
    & fin klänning också. :)

    ReplyDelete