Sunday, 14 February 2016

Elsa

Ensimmäinen keskeneräinen työ selätetty! Peukaloiden neulominen on minusta jostain syystä niin tylsää, että melkein valmiit lapaset ainoastaan sen takia usein jäävät roikkumaan ja odottamaan valmistumistaan. Nämä lapaset eivät onneksi odottaneet pitkään, joskus jotkut epäonnekaat lapaset ovat saattaneet odottaa jopa kuukausia peukaloitaan.Malli: ELSA Nappi ja Nauha
Lanka: Lamana Cusco
Puikot: 3 mm

Juuri tällaisia pitkiä lapasia olen kaivannut jo pitkään. Nämä ovat täydelliset takin alle varsinkin silloin, kuin villapaidan alla on 3/4 hihat omaava pitkähihainen. Ja niitä on kaapissani itse asiassa yllättävän monta.Haitarineuleen hyvä puoli on se, että sen voi halutessaan laittaa myös kasaan, jolloin lapasesta tulee lyhyempi. Haitarin välissä on joustinneule, jonka kiva ulkonäkö saavutetaan kierretyillä silmukoilla. Lanka on aivan ihanaa! Pehmoista ja hieman pörröistä ja ihanan syvän keltaisessa sävyssä (väri on oikeasti enemmän keltainen kuin kuvan oranssiin menevä sävy). Sain puolitoista vuotta sitten valmistujaislahjaksi lahjakortin Snurreen, josta nappasin mukaan tämän langan lisäksi myös Louhittaren saman sävyisen vyyhdin, josta ehdinkin tehdä jo tämän huivin. Nyt kaulahuivi ja lapaset matchaavat :)

I already finished one of my ufo's: a pair of mittens. I really love this design. They can be worn either skort or long. And I had already for some time dreamed about a pair of long mittens to wear underneath your jacket with a blouse with 3/4 sleeves. These are perfect for that! The yarn is also soft and lovely, and I really like the colour too. Now I have a pair of mittens to match this shawl - also a beautiful ocre yellow shade.

10 comments:

 1. Hyvä tulos, heti ekalla viikolla jotain valmista:) Mä olen kans tehny joitakin silmukoita keskeneräisiin mutta valmistsa ei vielä ole.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näistä tosiaankin puuttui vain peukalot, joten mistään järjettömän suuresta työstä ei ollut kyse ;) Kyllä se siitä vielä!

   Delete
 2. Ihanat lapaset! Tuollaiset haitarivarret on varmasti kätevät.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ovat kyllä! Lämmittävät ihanasti myös sellaisen takin alla, jossa on suuremmat hihat!

   Delete
 3. Aivan ihanat tumput! Tuo keltaisen sävy passaa niin hyvin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Keltainen on kyllä ihan mun lemppariväri tällä hetkellä :)

   Delete
 4. Ihanaa, keltaista, keväisiä kuvia. (: Nätit peruslapaset.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, kyllä se kevät kohta tulee! :)

   Delete
 5. Oi kuinka kauniit lapaset! Mukavan yksinkertaiset, mutta silti niissä on sitä jotain :) Ihanat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, malli on kyllä tosi kiva! Voisin melkein neuloa toisetkin :)

   Delete