Wednesday, 10 February 2016

Keskeneräisten kauhukevät


Minunkin nurkissani pyörii erilaisia keskeneräisiä töitä. Osa vanhempi ja osa uudempia. Osa deadlinellä, osa ei. Silmukan saalistus -blogin keväthaaste tulikin mainioon paikkaan! Nyt aion antaa ainakin osalle keskeneräisille kyytiä!

Päätin osallistua haasteeseen ihan kunnon käsityöpläjäyksen kanssa. Tässä alla lyhyesti esiteltyinä kaikki ne työt, jotka pyrin saamaan valmiiksi ennen toukokuun loppua:


Elsa-lapaset: tämä työ on jo loppusuoralla ja aion saada nämä valmiiksi heti tällä viikolla! Enää peukalot ja lankojen päättely puuttuu.


Ruista ranteeseen: tässä käytän Lankamaailman blogitapaamisesta saamani Nordlys lankaa. Itse lanka on kyllä murheenkryyni. Se on pehmoista ja ihanaa, mutta värit eivät ole ihan mieleeni. Olen aloittanut jo pari erilaista projektia ja aina purkanut. Toivottavasti värit sopivat näihin kämmekkäisiin paremmin.


Väriterapia: Tämä on isoin projekti, jonka toivon saavani valmiiksi tämän kevään aikana. Iso torkkupeitto kasvivärjätysta langoistani! Saa nähdä miten käy. Lisää tästä peitosta vähän myöhemmin...


Linux-huivi: Tämä on syntymäpäivälahja, joten tällä taitaa jo olla vähän kiire... Kokeilen tässä ensimmäistä kertaa illuusioneuletta.


Virkattu lampunvarjostin: Tein tähän varjostimeen jo yhden kokeilun, mutta siitä paistoi valo hieman liian hyvin läpi, joten uusi yritys edessä!


Neiti Elefantti: Yksi monista ikuisuusprojekteistani. Aloitin tämän jo pari vuotta sitten ajatuksena käyttää pois kaikki nurkissa pyörivät puuvillalangat. Olen tässä kirjoneuleessa jo voiton puolella, mutta aina vaan inspiraatio pääsee loppumaan kesken kaiken. Ehkä tämä haaste tuo tarpeeksi motivaatiota vihdoinkin saattaa tämäkin projekti päätökseen!

Muitakin keskeneräisiä projekteja olisi vielä nurkissa pyörimässä, mutta katsotaan nyt ensin miten näiden kuuden käy, ennen kuin esittelen loput...

I'm participating in a challenge where's you're meant to finish some of your UFO's before the end of May. This was exactly what I needed for this spring!

6 comments:

 1. Minäkin vastasi haasteeseen. Josko siitä saisi sitä puhtia ja ryhtiä oikeesti saada valmiiksi vuoden, kaksi ja kolmekin korissa lojuneet työt. On kyllä yksi vieläkin vanhempi työ mutta se saa nyt vielä jäädä.
  Tsemppiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa minäkin mietin! Tämä haaste tuo sopivasti lisäpotkua saattaa työt valmiiksi! Tsemmpiä myös sinne!

   Delete
 2. Hienoilla keskeneräisillä lähdit haasteeseen mukaan! Olen myös haaveillut lampunvarjostimen virkkauksesta, mutta se on toistaiseksi jäänyt tekemättä. Ehkä innostun sinun kauttasi ;) Kiva, että lähdit haasteeseen mukaan! Tsemppiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kivan haasteen järjestit! Juuri sitä mitä tarvitsin :) Toivotaan tosiaankin että lampunvarjostinkin valmistuu!

   Delete
 3. Mielenkiintoisen näköisiä ufoja! Miksihän muiden keskeneräiset näyttää aina paremmilta kuin omat? :D Tsemppiä haasteeseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen samaa mieltä! Saan aina mielettömästi inspiraatiota katsoessani muiden (keskeneräisiä) töitä, ja sen jälkeen omat työt tuntuvat usein niin tylsiltä...

   Delete