Tuesday 9 February 2016

Pingu

Lisää ompeluksia, vaihteeksi taas saumurilla.



Tämä ihana pikkumekko meni synttärilahjaksi 2-v. tytöntyllerölle. Kangas on PaaPiin Kaino-kangasta vaaleanpunaisena. Olin alunperin ajatellut ommella siitä jotakin itselleni, mutta kankaan saapuessa kotiin, osoittautui se kuitenkin turhan pinkiksi minun makuuni.

Malli on Suuri Käistyölehdestä 5-6/2015, koossa 104 cm. Helma on takaa hieman pitempi kuin edestä, ja sekä siinä että taskunsuissa on kuminauha. Lisäksi selässä on napitushalkio painonapeilla. Pääsin tämän projektin myötä ensimmäistä kertaa kokeilemaan napitushalkion tekemistä ja yllättävän hyvin meni! Jee!



En myöskään voinut vastustaa kiusausta ommella samasta kankaasta vielä Pingu-kaveri. Mahtuu sopivasti taskuun ja voi aina olla menossa mukana! :)





This wonderful little dress is a birthday present for a 2-year-old girl. The fabric is called Kaino, by PaaPii, and the model is from Suuri Käsityö 5-6/2015.

I think it actually turned out pretty nice! The hem is a little bit longer on the backside than in front, and in the back there's also some buttons to make it easier to put on. Last but not least I also made a small penguin buddy from that same frabric. Fits perfectly into those pockets!

2 comments:

  1. oi miten söpö mekko! ja ihana idea tuo pehmolelu. siitä tulee varmaan tärkeä kaveri!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Toivotaan että myös vastaanottaja tykkää! :)

      Delete