Friday, 22 January 2016

Almost forgot...

Melkein unohdin esitellä vielä nämä kaksi viimeistä joululahjaa, molemmat omalle kullalle.
Malli: 1898 Hat
Lanka: Artesano 100 % alpaca DK
Puikot: 3,75 mm & 4 mm

Mr. V kokeili isälleni neulomaani pipoa ja ihastui malliin. Ja onhan se ihan super fiksu malli! Lämmin kuin mikä korvaläppien ansiosta. Ja koko pipon reunus on siis neulottu pitkänä pötkönä, jonka jälkeen se on taiteltu kahtia. Reunasta poimittiin tämän jälkeen simukat loppupipoa varten. Kehitysideana mietin, että myös yläosan voisi neuloa tuplana jolloin piposta tulisi vielä lämpimämpi. Tämän version neuloin alpakasta, koska villa kuulemma "kutittaa ihan hirveesti" :)Sukat ovat ihan simppelit perussukuat, jotka koristelin marssivilla norsuilla. Norsun kuvio on Jessica Trompilta. Langasta voisin sanoa sen verran, että sitä oli toki mukava neuloa, mutta se nukkaantui ihan älyttömän nopeasti. Muistaakseni V ehti käyttää niitä päivän, jonka jälkeen kysyin mitä ihmettä hän on sukilleensa tehnyt kun ne olivat jo silloin noin kuluneen näköisiä.Malli: perussukka
Lanka: Gjestal Janne
Puikot: 3 mmAlmost forgot to show you these two last Christmas presents, both for my dear Mr. V. He tried on the hat I had made for my dad and really liked the model. And the model really is great. Really warm thanks to the earflaps and the double brim. Mr. V always complains that wool itches too much, so this time I made him an alpaca hat. 

The socks are just basic socks with marching elephants for decoration. Nothing special there. The elephant pattern is by Jessica Tromp.

No comments:

Post a Comment