Wednesday 24 October 2018

Making my own Marimekko!

En osannut päättää minkä käsityön esittelisin seuraavaksi, mutta koska nämä kuvat otettiin ihanimpaan ruska-aikaan, päätin aloittaa tästä:


Kaava: Ottobre 5/2016, "Math teacher"
Kangas: Marimekko Kivet

Kävin taannoin Marimekko Outlet myymälässä Herttoniemessä ja löysin suureksi onnekseni palalaarista muutamia ihania kankaita, muun muuassa tätä Kivi-kangasta. Kankaat ovat II-laatua, mutta virheet ovat niin pieniä, ettei niitä ainakaan tällaisessa hulmuavassa hameessa juurikaan huomaa.


Kaava on siis Ottobren "Math Teacher", ja olenkin käyttänyt tätä hametta syksyn ajan hyvinkin ahkerasti töissä, vaikken opetakaan juuri matematiikkaa. Pidän runsaasta hemlasta, laskoksista ja siitä, miten ne yhdistyvät isokokoiseen graaffiseen kuosiin. Tähän on helppo yhdistää joko mustaa tai väriä.


Eikö ruska olekin olut inspiroivaa kuvausaikaa? Muitakin valmiitä käsitöitä kuvattiin kauniiden lehtien ympäröimänä, mutta niistä ehkä vähän myöhemmin lisää.


I made my own Marimekko skirt using fabric I bought on sale from Marimekko Outlet here in Helsinki. The design is by Ottobre and I love the way the bold print of the fabric goes with the feminine skirt!

No comments:

Post a Comment