Saturday 22 December 2018

Merry Christmas!

Tänä vuona tein pienen ja söpön Joulun Ihmemaan pianomme päälle:


Alustana toimii virkattu pitsiliina ja erilaisten korkkien päällä on neulottuja joulukuusia. Molemmat ohjeet ovat DROPSin. Kuusien ohjeen löydän täältä.


Tein ensin muutaman kuusen tuolla vihreällä langalla. Olen sen itse värjännyt ensin koivulla ja sen jälkeen indigolla. Sitten löysinkin lankavarastostani pienen kerän tuota valkoista lankaa pienillä lasihelmillä. Lasihelmet näyttävät minusta hieman pieniltä jääkristalleilta. Eikö niin?Eläimet ovat sekalaien kokoeilma vanhaa ja uutta. Ja kuusen muotoinen pyörivä tuikkulyhty on tulijainen Kööpenhaminasta.Aikas söpöä!


This year I made a cute little winter wonderland on top of our piano. Nothing fancy really, just a crochet lace doily underneath and some knitted trees on top. The instructions for the christmas trees are by DROPS Design. You can find the pattern here. The green yarn is a yarn I've dyed myself with birch and indigo. The white yarn is some leftover yarn with small pearls woven into it. Looks a little bit like ice crystals, doesn't it?

2 comments:

  1. Onpa suloisia kuusia. Kiva asetelma. Ihanaa joulunaikaa! <3

    ReplyDelete
  2. Kiitos samoin! Mukavaa joulua! <3

    ReplyDelete